MEISTÄ

Anneli & Helena aloitti vuonna 2018 pienenä, ylellisenä verkkokauppana, joka tarjosi valikoiman suosittuja vaatteita. Vuodesta 2020 alkaen olemme laajentaneet ja kehittyneet interaktiivisemmaksi muotisivustoksi.

Suunnittelumme on ajatonta, joten vaatteemme kestävät kausi toisensa jälkeen ja valitsemme aina kankaita, jotka ovat ekologisia ja/tai OEKO-TEX-sertifioituja. Aloitimme mekoilla, ja ne muodostavat edelleen suurimman osan kokoelmastamme, mutta suunnittelemme myös toppeja, hameita, takeita ja housuja. Vaatteitamme on saatavana koossa S-5XL. Haluamme, että kaikki löytävät mallin, jossa viihtyvät, riippumatta koosta ja vartalon muodosta.

Ympäristö- ja kestävyyskysymykset ovat minulle tärkeitä, ja kaikissa valinnoissamme ajattelemme ympäristöämme. Haluamme vaatteidemme kestävän pitkään, sekä suunnittelun että laadun osalta.

Tavoitteenamme omilla mallistoillamme on:

- Suunnitella upeita vaatteita, jotka todella sopivat ja joita on saatavana koossa S-5XL.

- Vaatteita, jotka ovat korkealaatuisia ja kohtuuhintaisia.

- Vaatteita, joita voi käyttää useiden kausien ajan ja jotka voi tyylitellä monin eri tavoin.

- Vaatteita, joissa on naisellisia leikkauksia ja hauskoja kuvioita, jotka istuvat hyvin suoraan, ilman hässäkkää.

Suunnittelemme vaatteita, jotka tekevät sinut iloiseksi - lisäämällä väriä garderoobiisi ja maailmaan sekä luomalla vaatteita kaikille vartalomuodoille ja kooille. Toivomme, että rakastat niitä yhtä paljon kuin me!

Kiitos vierailustasi ja toivomme, että olet tyytyväinen ostoskokemukseesi!

Ystävällisin terveisin